!-- Google tag (gtag.js) --> Micahs - 14 år och gravid till Mamma till Kelly -

Tjafs om ingenting påkommentarsfältet?

Postat 2014-05-30 kl 20:57:17

Tänka sig att det kan bli så himla mycket tjafs i mitt kommentarsfält på olösa grunder. Men här får ni era svar, JA jag bor på ett LSS boende och soc betalar min hyra, jag behöver stöd i min vardag då mina diagnoser gör att det är svårt för mig med vardagliga sysslor. Tyvärr kan inte jag göra någonting åt mina diagnoser, utan jag föddes med dom och kan säga att det faktiskt INTE är mitt fel att jag har dom diagnoserna.

För det andra så när jag och mamma skulle lämna Kelly till Kevin så gick det till så här, jag stod bara där, det var min mamma som argumenterade och det var Kevin som skrek medans Kelly sade "pappa?" "pappa?" hela tiden och det ända jag sade var "Du var dessutom en kvart försenad fast du sade att du var hemma när vi sade att vi var påväg och lämna", min mamma och jag var arga på Kevin för att han har sagt att vi ska hämta Kelly från Västerhaninge istället för i Sollentuna där hon bor, och mamma tycker det blir väldigt dyrt att åka så långt. Vi har hämtat och lämnat varje gång och Kevin har inte behövt åka någonstans för att lämna eller hämta någongång och det ända vi tyckte var att när vi ändå hämtar OCH lämnar så ska han väl inte be om att vi ska åka en mycket längre bilresa? Det var det samtalet med honom handlade om. Jag skrek inte, mamma skrek inte, men Kevin skrek mot oss bara för att vi ifrågasattte detta om att vi behövde hämta i Västerhaninge och han skrek att det var han som bestämmde var Kelly skulle hämtas och lämnas, men det är ganska självklart för både mig och min mamma att Kelly ska hämtas ifrån sitt hem?

Ja nu vet ni vad jag tycker om allt, och vad det var som hände. Nu vet ni. Jag tycker inte någon har kommit med någon negativ kommentar, men när någon kommer med falska påståenden om mig så måste jag säga ifrån! 

signatur