!-- Google tag (gtag.js) --> Micahs - 14 år och gravid till Mamma till Kelly -

Barbiebyrå och Barbiegarderob som jag gjort till Kelly! Denna helg är Kelly på besök!

Postat 2017-09-02 kl 19:25:12
Hej bloggen!
Är väldigt glad idag! :D
Kelly är hemma hos mig nu, hon kom till mig igår och hon ska åka hem imorgon på kvällen!
Just nu sitter Kelly och spelar piano så jag passar på att skriva ett blogginlägg, kommer nog bli ett till idag när Kelly har somnat, men hoppas ni förstår att jag har en begränsat möjlighet att uppdatera min blogg när jag har Kelly hos mig :). Kommer iallafall efter helgen blogga om allt annat vi har gjort och så.
 
Har också tittat till min enkät lite då och då i mobilen, jag har inte sett alla svar, men gud vad det är många som har svarat! Hade INTE förväntat mig att så många skulle delta och jag är så glad att ni varit så ärliga och det och tagit er tid och skrivit ner allt ni tänkt på!
Eftersom det har gått så fort att få så många som har deltagit så kommer svaren på enkäten komma efter helgen då Kelly har åkt hem och det, så ni kommer få veta svaren på enkäten tidigare än vad jag hade tänkt! :)
Så om ni ännu inte har gjort den så gör den så fort som möjligt för snart kommer jag skriva era svar på bloggen! :) Varenda svar är viktiga!
 
Idag har jag och Kelly lekt mycket Barbie och vi tog fram alla Barbiesaker och så.
Dockhuset är ännu inte klart men jag tänkte visa 2 andra saker till Barbie som jag har gjort till Kelly!
 
Det är en Barbie byrå och en Barbiegarderob och dom gjorde jag 2015 till Kelly och hon använder dom hela tiden! Det blir mycket mer organiserat med Barbies kläder på det viset!
I garderoben har vi klänningar och tröjor och i byrån så har jag klistrat på en text och en bild för vad lådan innehåller. 
Det är Accocearer, Byxor, Kjolar, Skor, Väskor och Badkläder & Underkläder!
 
Här kommer lite bilder också!
Som ni ser i bakgrunden så har min mamma börjat renovera i Kellys rum där garderoben förut var, kommer visa i ett annat inlägg om hur det ser ut nu och hur det är planerat att se ut när det är klart <3
 
Kelly leker med sina Barbiesaker:
Kelly leker och poserar framför Barbie Garderoben och Barbie Byrån:
Barbie Garderoben:
Barbie garderoben när den är öppen:
Här är Barbie Byrån! :
Barbie Garderoben när den är stängd och Barbie Byrån:


Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar