!-- Google tag (gtag.js) --> Micahs - 14 år och gravid till Mamma till Kelly -

Usch vilken jobbig vecka jag har haft!

Postat 2017-09-14 kl 17:17:03
Hej bloggen!
Usch, jag har mått så dåligt i en hel vecka och varit jätteslut på ork och jag har sovit nästan hela dagarna i en hel vecka! Jag har känt mig sjuk och dålig och har kallsvettats och helt enkelt inte haft någon ork! Har bara legat i sängen flera dagar och sovit!
Igår var jag på vårdcentralen för att jag hade fått en remiss från St: Göran akuten att dom skulle titta på varför jag har så höga värden av lever enzymer. Men jag hann inte ta blodprov igår för jag hade en färdtjänst så jag var där idag igen och tog blodprov. Sedan har jag varit på apoteket idag och hämtat ut några recept och just nu försöker jag komma igång med datorn och blogga och så. Försöka få lite ork och inspiration.
Vi hörs snart!
Ska börja med nåt blogginlägg nu<3
 
 
Sandra
Postat 2017-09-16 kl 14:37:39

Är du fortfarande tillsammans med Anders? Eller vad hände med honom?

THERESA
Postat 2017-09-22 kl 13:09:05

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {[email protected]}Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar