!-- Google tag (gtag.js) --> Micahs - 14 år och gravid till Mamma till Kelly -

MEN HERREGUD!! JAG GICK VIDARE, BLEV UTVALD EFTER AUDITIONEN, EN AV DOM BÄSTA 10 PROCENTEN!

Postat 2024-06-30 kl 01:45:16
Heeeeej bloggen!
OMFG jag kan inte tro det!
Ni vet i förra inlägget att jag skrev att jag fixat en audition för att i slutet av allt, när alla processer och vidare auditions är klara och man kommit igenom alla och gått vidare till slutet, så blir man signad av Next productions som är managers och agenter till många nätverksbolagstjärnor som syns på tillexempel Netflix, Disney+, HBO och etc. Dom fixar castings och auditions till dom som är signerade hos dom till dom mest eftertraktade skådespelarjobben i branchen. Att ha några som dom som representerar en är ju priceless.

Igår när jag gjorde min audition via Zoom var det första gången som dom möjliggjorde att folk som jag att göra en audition. Med folk som jag menar jag folk som inte har möjlighet att göra auditions in-person i USA.
Dom sökte talanger i hela världen, så som skådespelare, sångare, dansare och modeller. 
Beroende på vad man sökte för fick man olika uppgifter, som skådespelare så fick man minnas en reklamsnutt. Varje åldersgrupp hade 2 olika reklamsnuttar som man fick välja mellan.

Jag visste inte hur auditionen skulle gå till, hade fått en tid, kl 2 för min audition och tänkte att jag skulle visa upp det endast för dom som har hand om castingarna.
Hade ingen aning om hur många som sökte men jag fick ett hum när zoom mötet öppnades och det stod först 273 deltagare, men det bara ökade och ökade med tiden. Jag kunde bläddra mellan folks olika webbkameror och se hur många människor det var.

Sedan blir vi informerade att vi kommer tilldelas ett rum med andra för att göra vår audition.
Jag tänkte "OMG JAG KOMMER BEHÖVA GÖRA MIN CASTING FRAMFÖR HUNDRATALS ANDRA OCH ALLA KOMMER FOKUSERA ENDAST PÅ MIG NÄR DET ÄR MIN TUR". 
Casting direktören ropade upp namn och så kom deras webbcam bild upp i mitten och deras mikrofon sattes på och så fick dom bara köra sin inövade bit inför alla andra.
Fan jag började skaka.
Det var bara 2 st som var före mig och sedan ropade han upp mitt namn!

Jag bara tänkte, jag gör mitt bästa, detta kommer ändå inte leda någonstans för kom igen, dom skulle välja ut av alla som gjorde Auditionen så skulle dom bästa 10 procenten väljas ut, alltså 90% skulle bli nekade till nästa steg.

Dom sa att dom meddelar resultatet kl 21.00, men jag brydde mig inte ens om att titta!

Går in av en slump på min mail för att kolla nogrannare på en inbjudan till ett evenemang som jag ska på under dagen nu idag, där jag och ett team med andra skådespelare har skådespelat och blivit filmade under vintern och sommar och idag ska vi ha typ som en "Screening" där vi tittar på filmklipp på det vi har gjort. I stort sett så har dom filmklippen varit till för vår regissör att se vilka roller vi passar för. Vi har 2 filmprojekt som ska göras, först ska vi göra "en julsaga" fast med bara kvinnliga skådespelarna, det andra projektet är att vi ska göra 3 st trailers som sedan dom ska filma och göra 3 långfilmer av.

Men till saken så hade jag fått mail från Next productions och JAG GICK VIDARE TILL NÄSTA STEG, JAG! Alltså kan knappt fatta det! Jag var bland dom bästa 10 procenten!
Helt himla underbart!
Känns så overkligt att kommit så långt och jag är nöjd att jag ansågs vara topp 10%.
Jag har vääääldigt svårt att tro att det kommer leda till nåt mer men det är jävla kul som "skådis" att få denna bekräftelse 😍kommer njuta av det iallafall, kommer såklart dyka upp på auditionen, men det finns så många talanger där ute, och nu när dom valt ut topp 10% så är det rejält med konkurrens.    
Men jag ska försöka mitt bästa ändå ❤️

Godnatt så hörs vi snart