!-- Google tag (gtag.js) --> Micahs - 14 år och gravid till Mamma till Kelly -

Söker Hobbyfotograf, studerande av fotografi eller annan som är erfaren fotare! Söker även personer till veckans hyllning för våran podcast! 😃

Postat 2017-12-19 kl 18:05:35
Hej bloggen! 
Jag och min kompis Pontus håller på att göra en podcast och vi behöver en slags "pressbild" till våran podcast!
 
Gillar du att fotografera, studerar du fotografi eller fotograferar som en hobby så vore det kul om ni skrev nedanför i kommentarsfältet och glöm inte skriva eran email adress så att vi kan kontakta er! 😃
Jag har en systemkamera som ni kan använda om ni inte har någon och självklart kommer ni få cred för att ni Fotograferade oss!
Kommer skriva på bloggen och mina andra sociala medier sen och ni kommer nämnas i våran podcast och våran podcasts sociala medier som tack och om ni vill kan vi bjuda er på middag för att ni har tagit er tid att hjälpa oss! 😃
Hoppas någon av er känner sig kallad!
 
Om ni inte vill skriva i kommentarsfältet kan ni maila direkt till 
[email protected]
 
Följ oss på vår podcasts sociala medier för att få reda på nyheter om podcasten och våra sändningar först!:
 
Följ våran podcasts sida på facebook, "Björkander & Väistö" - LÄNK
Våran Instagram sida "Bjorkander.loven" - LÄNK  

Ovanför ser ni min och Pontus nuvarande "Pressbild" för våran podcast, och som ni ser behöver vi en ny som ser lite proffesionellare ut!
 
Vår ide för bilden:
 
Pontus och jag vill ha en "rolig bild"  som ser lekfull ut som pressbild så pontus har beställt 4 STYCKEN KONFETTI KANONER som vi ska använda när vi fotar pressbilden!
 
Fotodagen:
 
Fotodagen kommer jag dokumentera till min blogg och mina sociala medier och podcastens sociala medier, så att ni kan se hur vi gjorde, hur allt gick till under fotograferingen och du som fotograferat bilderna kommer få ditt namn, alias eller kanske om du vill, en webbadress till din blogg eller hemsida om du har någon sådan, publicerade i samband vid användelse av bilderna.
 
Dom som vi söker som kan fotografera oss är att det enda som krävs är att du vet hur en systemkamera fungerar, hur du undviker motljus, överexponering, för snabb eller långsam slutar tid osv och vad för läge du behöver använda beroende på förhållandet av den plats som fotograferingen kommer ta rum vid.
Just nu vet vi inte vart vi vill ha fotograferingen, men troligt vis ute eller något annat ställe med spännande bakgrund för att få ett så levande foto som möjligt!
 
MEN bli inte skrämda för....
 
Jag vet att det finns hundratals hobbyfotografer som är väldigt duktiga även fast dom inte har studerat fotografi, nu förtiden äger väldigt många en egen systemkamera och kan ta fina foton till exempel olika bloggare för att bara få fina bilder till sin blogg.
Jag skulle själv tagit fotot ifall det var så att jag inte skulle vara med på bilden, men det är svårt att få bilder från olika vinklar med hjälp av ett stativ och självutlösaren :)
 
Så bli inte skrämd över att du aldrig fotograferat proffesionelt, eller om ni inte vet alla lägen på en systemkamera, jag kan hjälpa er med inställningarna på kameran om det är något ni är osäker över!
Om ni gillar att fota och vill hjälpa oss med detta så är vi otroligt tacksamma!
 
 Jag har en Canon EOS 1000D systemkamera som ni kan låna av mig ifall ni inte har en egen systemkamera, men om ni har någon bättre modell systemkamera hemma så ta gärna den då, då min systemkamera är en slags "nybörjar-systemkamera"som har bas funktioner för en systemkamera,
så om du har en mer avancerad systemkamera så får ni gärna använda det ni är vana vid. 
 
Men vi söker dig som har lust att hjälpa oss att fotografera en "pressbild" till våran Podcast som kommer startas efter nyår!
 

Utöver det söker vi även...
 
Vi har i vår podcast något som heter "Veckans Hyllning", där vi tar upp folk som skrivit till oss om någon person som dom skulle vilja hylla! 
Det kan vara vem som helst, någon som har gjort något litet för dig eller som kanske alltid har ställt upp för dig?
 
Visa din tacksamhet till den person som du tycker ska hyllas!
 
Skriv antingen på vår facebooksida, vår instagram, i ett mail till [email protected] eller till och med här bland kommentarerna vem ni skulle vilja hylla!
 
Gör då såhär:
 
1. Skriv vem du vill hylla och vad denna person har för relation till dig och vad vi ska kalla denna person (namn eller något alias)  när vi läser upp din hyllning
 
2. Skriv ditt namn eller något alias som du vill att vi refererar till när vi läser upp din hyllning
 
3. Skriv anledningen till att du vill att denna person hyllas, det kan vara en liten sak som dom gjort för dig, eller att personen i allmänhet förtjänar en hyllning, kanske någon som alltid har ställt upp för dig eller har varit din bästis i flera år? Kanske din mamma, pappa eller något syskon som kanske går igenom något svårt eller som har varit helt otrolig under din uppväxt?
 
Gör en fin sak för någon du tycker ska hyllas så att dom får veta din uppskattning eller personens otroliga styrka i något.
Jag lovar att personen kommer uppskatta detta!
 
Vi kommer ta med alla hyllningar vi får och läsa upp era hyllningar så det är bara skicka till oss.
Antingen anonymt via kommentar här nedanför på inlägget eller på mail, antingen till min bloggmail "[email protected]" eller Podcastens mail "[email protected], kommentar eller direktmeddelande på våran instagram eller facebook.
 
Hoppas att ni skickar in vilka ni vill hylla!
 
 
Kramar på er alla!