Usch vad mycket jag har fyllt... Jag fyllde ju år den 19 november.. Men det positiva är att jag fick en Instax Mini 9!

Postat 2019-11-30 kl 15:26:08
 Hej bloggen!
Jag fyllde hela 24 år  den 19 november ju (AAA ÅLDERSÅNGEST), påriktig så har det inte smällt in än att jag är hela 24 år nu!
Mentalt är jag typ 16 år, jag är väldigt barnslig av mig, gillar att busa och neej jag kan verkligen inte släppa den barnsliga stilen än. 
Jag har ju blivit väldigt mycket mer mogen såklart och socialt medveten, men ibland kan jag verkligen släppa till.
 
Men det jag tänkte blogga om i det här inlägget var en av födelsedagspresenterna som jag fick!
Jag fick ett presentkort i Sollentuna C av pappa på 500 och jag köpte en ny ögonransböjare( I ROSA SÅKLART ;), sen köpte jag en ny mascara, fast samma sort som jag alltid brukar ha(och mascaran råkar faktiskt också vara rosa utanpå haha), ja jag tyckte det var viktigt att köpa det jag behövde.
Om ni undrar om sminkmärken och sånt så får ni vänta lite med det, har inte det i huvudet vad mascaran heter men en sminkvideo är pågång där jag visar hur jag sminkar mig och då säger jag alla märken på sminket jag använder inklusive mascaran.
 
Iallafall med pengarna som var kvar på kortet så handlade jag en INSTAX MINI 9 som jag har önskat mig såååå länge, ända sedan den första modellen kom ut. Men det var ju black week så den kostade 699 men jag hade inte det kvar på presentkortet så min kille betalade resten av det som behövdes till kameran. 
 
Ni som inte vet vad en Instax är för kamera så kan jag berätta att det är faktiskt en ny modell av en polaroid kamera! Och om ni inte vet vad en polaroid kamera är så är det en kamera som "framkallar" bilderna på en gång, så efter man tagit bilden så skriver den ut bilden på en gång!
Jag provade ta ett kort hemma och det blev en bild på mig själv. 
Jag ska bara fota vid speciella stunder eftersom 10 st fotopapper kostade 149 kr!
MIn kompis som var med mig bjöd på fotopapper även fast jag sa nej att det behövde hon inte, men det gjorde hon ändå så det tackar jag för, det var snällt <3
 
 
Nu har jag en perfekt kamera att använda för att få fina bilder till mina scrapbooking böcker som jag pysslar med! 
Då slipper jag vänta på posten att få mina bilder! 
Plus att bilderna tycker jag är perfekt för scrapbooking eftersom det är alltid en vitram runt så det ser ut lite som ett gammeldagsfoto.
Jag tittade på nätet och såg att det fanns jättemånga olika fotopapper med mönster istället för att det bara är vit ram, så det ska jag skaffa också för att variera lite :D
 
Jag är så glad!
För helt ärligt... Visst ser det stilligt ut? ;)
Riktigt snygg kamera...! 
 Söta Hello kitty fotoalbumet får vara med och posa på bilden bara :)
För att jag scrapbookar ju mina bilder, kan visa er mina scrapböcker någon dag!