!-- Google tag (gtag.js) --> Micahs - 14 år och gravid till Mamma till Kelly -

Kelly simmar i sin Sjöjungfrufena, Undervatten video, Svedenbadet sommaren 2018

Postat 2018-11-26 kl 22:37:13
Hej bloggen!
Har haft problem med min dator så jag har inte kunnat lägga in mina youtubevideos som jag har laddat upp eftersom jag har bloggat från mobilen! 
Men nu har jag lärt mig hur man lägger in videos i sina inlägg från blogg.se appen i mobilen så nu kan jag börja lägga upp mina videos här! :)

Här är en video som jag laddade upp i somras och det är när jag och Kelly badade på Svedenbadet i Bergshamra( har minnen där ifrån när jag var liten eftersom vi åkte ofta med skolan och badade där, Kelly älskade att höra mina minnen där ifrån) och Kelly badade för första gången med sin sjöjungfrufena i en riktig pool så hon fick prova att simma med den.

 Kelly älskar verkligen  sin fena! 

Min mamma sydde den till Kelly för Kelly ville ha en sån, men det var för dyrt att beställa från  USA så vi bestämde för att sy själva och så beställde vi tyg som var fjäll liknande. 

Kelly fick jättemånga komplimanger om hur fin hon var och en tjej sa " åh tänk att jag fick träffa en sjöjungfru  här idag!"

Vi var där såå länge, ända tills alla hade gått och det var iskallt i vattnet och i luften och solen var påväg ner, Kelly ville bara simma mer och träna på att simma som en sjöjungfru! Hon älskade det! 😃

Jag filmade i början när hon provade simma med den första gången och jag fick hjälpa henne mycket då och sånt och vi skrattade jättemycket och det blev en jättehärlig film! 😍
Detta var ett så fint sommarminne!
Här är den!: 

Missa inte någon av mina uppladdningar till YouTube, börja prenumerera på min kanal!
Kan säga att jag kommer börja använda Youtube mycket mer och använda mig mycket av det mediet eftersom Kelly älskar att vi lägger upp videos där och hon älskar att göra videos, vi håller på att göra jättemånga filmer, tex så har vi filmat en musikvideo där Kelly sjunger och det ända som är kvar att göra  är klippningen, sen ska det laddas upp jättemånga videos från när vi var i Spanien  (Kelly vill bli en Youtuber you know 😉), sen har vi många idéer att skådespela nu när jag har hittat vår greenscreen!

Så se till att prenumerera så att ni får se våra nya videos direkt efter dom laddats upp och innan dom kommer upp på bloggen och så ni inte missar någon video! :)

Klicka på bilden nedan eller länken här: http://youtube.com/micahloven

Kram på er!
(null)