!-- Google tag (gtag.js) --> Micahs - 14 år och gravid till Mamma till Kelly -

Nu får man väl fan ge sig!

Postat 2023-05-16 kl 15:37:01
Hej Bloggen!
Känns som en 10-tals hälsningar nu att skriva så men jo, så skrev man ju förut då vi var ungdomar höhö driv.

Jag har suttit och funderat i många många år
●Hur ska jag få upp Bloggen igen?●Vart ska jag börja efter alla dessa år?
●Vart ska detta leda vidare?
●Hur ska jag göra med designen som är huller om buller och hur ska jag lägga in alla bilder i gamla inlägg som saknar bilderna som varit där?
●Kommer Videofy någonsin få fram mina gamla videos från deras servrar och alla shower jag var med i som jag vill föreviga?
●Kommer Vulkan någonsin ge tillbaka min bok som dom snodde och stängde mig helt ute ifrån ifrån inkomsterna till boken efter dom första 1000 böckerna sålde slut på 3 veckor?

För helt ärligt talat så har jag väldigt mycket värdelöst pladder, eller tankar som det heter och mina nära antar jag har börjat tröttna på mina långa sms som ibland inte ens går och skicka iväg för dom blir så långa och tar upp så mycket plats att det omvandlas till MMS och det tar ett tag för dom att komma fram kan jag säga..

Så jag saknar ett bollplank uppenbarligen, men varför har Bloggen inte längre känts som rätt plats för detta?
Jo för jag behöver bearbeta och gå igenom vartenda ord så ingen blir "stött" eller att jag varit okänslig, att folk tycker det är provocerande det jag skriver. 
Och jag kan lova, jag har så många utkast på den här bloggen från under åren dom aldrig kom upp pågrund av att jag tänkte hela tiden på hur dömande folk var och inte förstod vad jag menade men vissa förstod exakt och det är ju det.

Alla kommer ju alltid ha olika åsikter när dom läser något, men jag har kommit till insikten att:
Det här är min blogg och den är till för mina tankar och åsikter och sedan kan folk komma med sina synpunkter på det.
Varför ska det ha stoppat mig från att göra min grej? 

Att varje dag skriva lite om dagen, skapa lite minnen, lite bilder och om några år kan jag läsa om vad jag skrev förut för det är iallafall jävligt kul att titta tillbaka i mina arkiv och läsa vad jag tänkte för 10 år sen haha.

Jag brukar faktiskt RÄTT OFTA gå in på min blogg välja antingen någon av kategorierna eller  gamla arkiv datum typ mellan 2010-2012.

Har funderat också många gånger bara på att starta om på nytt, ny blogg, ny allt men den idéen avfärdar jag rätt snabbt.
Det är ju här mina tusentals inlägg finns, det är här jag har mina läsare via olika kanaler som prenumererar på ett eller annat sätt på den här bloggen och folk har bett mig i åratal att börja blogga igen.

Men nu har jag bestämt mig, jag kommer börja blogga så som jag precis hade bloggat varje dag dom senaste åren. Men jag kan ge er en liten uppdate i mitt liv iallafall.

  • Jag har flyttat från den där äckliga 1an jag hade och har flyttat till en 2a istället som var renoverad när jag väl flyttade in och denna bostad fick jag genom 7 år i bostadskön
  • Jag har förra sommaren skaffat världens finaste hund, Rottweilern Tesla som fyller 3 år i september ❤️
  • Jag har en sambo och ja vi vill ha barn och förhoppningsvis gifta oss i sommar. 
  • Vi har faktiskt 10 års jubileum på vår förlovning om 13 dagar!
  • En mindre bra nyhet är att jag ser inte ut som förut, jag gick upp jättemycket i vikt efter ätstörningarna när jag började äta normalt och när jag också började äta antidepressiva tabletter, så jag är rätt överviktig, men försöker gå ner i vikt!
  • Och för det sista, situationen med Kevin finns det inget värt att prata om och situationen med Kelly vill jag endast ta upp med hennes godkännande innan.
Här kommer lite nya bilder på mig iallafall! Tagna dom senaste dagarna

Glöm inte heller att följa mig på mina andra medier:
Youtube
Instagram
Snapchat
Facebook

TIKTOK:VI HÖRS SNART IGEN!


Linn
Postat 2023-05-16 kl 17:15:19

Åh va roligt! Välkommen tillbaka!

Svar: åh tack tack 😍❤️
Mikaela aka Micah

Anonym
Postat 2023-05-17 kl 19:47:58

Satan va fet!!! Lägg ner filtret, du är inte 15

Svar: Ja jävlar va fet, precis som jag skrev? gått upp i vikt pågrund av antidepressiva och föredetta ätstörningar. och filtret, är du jelly att jag såg bra ut eller? och att jag är 15? behöver jag inte ens kommentara tillbaka på för vilken mogen, vuxen människa sitter och kommenterar så som du? jag har inte bra självkänsla, jag tycker inte jag ser bra ut, jag tycker jag är tjock. vafan får du ut av att skriva så? såna som du är anledningen till att blogga bara blir tråkigt, men vet du vad, jag tar inte åt mig den här gången, så känn dig misslyckad.
En fråga till dig?
vilken lycklig, har bra självförtroende och mår bra person sitter och kommentarer sånt? nej det gör dom inte så gå tillbaka till ditt egna ensamma misslyckade liv.
och jag återgår till mitt där jag åtminstone mår bra, för hellre är jag glad och fet när jag äter antidepressiva än smal och olycklig.
det här är inget sarkastisk utan du borde prova dom också, fluoxetin heter medicinen, jättebra, skulle få dig må mycket bättre!👍
Mikaela aka Micah

Bell
Postat 2023-05-19 kl 21:20:39

Hej! Kommer du kommentera domen din sambo har fått? Det om att ni båda ägnat er åt olagligheter?

Svar: sluta upp med dina lögner. sök upp mig på Lexbase och du kommer inte få fram någonting. jag har inte ängnat mig till något olagligt någonsin och ingen i min umgängeskrets håller på med något olagligt och din kampanj att få folk att tro det kommer inte att fungera tyvärr.
snälla, jag vet vem du är, det är jättepinsamt hur du håller på och försöker intala folk att inte vara på min sida för att ingen vill stötta dig. du är ensam och misslyckad för du borde ha slutat med att tracka ner på mig för länge sen men du är helt jävla besatt av mig och att komma på nya sätt att trycka ner mig. lägg ner anonymiteten och skicka ett riktigt meddelande istället? nä trodde inte att du skulle våga det heller för du är sån mes
Mikaela aka Micah

Rebecca
Postat 2023-05-20 kl 07:38:18

Välkommen tillbaka!


Anonym 20.47, varför tror du att du måste berätta gör henne att hon är tjock? Jag jan lova dig att hon äger en spegel och är högst medveten om det redab. Hag tror att man, som överviktig, påminns om det ca 10 gånger dagligen.

Svar: Tack 😍

och tack för försvaret också ❤️
Mikaela aka Micah

Så omoget Bell. Är nära vän med Mikaela
Postat 2023-05-21 kl 23:07:24

Bell vad fan snackar du om? Domen? Ren jävla lögn. Och jag vet Micah kämpar med bpde det ena och andra. Och det ända ni kan skriva är för att hon aldrig ska blogga. Det är 2023. Det är mer filter än vanliga bilder väx upp läs mellan raderna

Svar: Tack min vän <3
Mikaela aka Micah

Bell
Postat 2023-05-22 kl 15:21:01

Oj! Då får ni nog kontakta lexbase så de tar bort den totalt felaktiga domen innehållandes massa intressant information om parets pillervanor, ber om ursäkt!

Svar: Du "bell" sluta komma med lögner, jag uppmanar ALLA som läser det här att FAKTISKT gå in på Lexbase, söka på mitt namn, Mitt fulla namn är Mikaela Linnéa Väistö, jag är född 951119. jag kommer inte ens upp där. jag har aldrig i mitt liv gjort något kriminellt eller hamnat i något belastningsregister. jag var på behandlingshem vid 15 års ålder för depression och kom hem till mamma när jag var 16 år. Har inte gjort något brott eller olagligt överhuvudtaget.
jag har alltid varit HELT öppen med mitt liv och det vet dom flesta som läst min blogg länge.

Den här "Bell" försöker göra en smutskastningskampanj mot mig och jag tänker inte ta det.

Jag vet vem denna person är, men jag är mognare än så än att outta ut denne. otroligt självisk människa och misslyckad individ som vill hämnas att jag gått vidare och pga att denne har en så störd mentalitet.

jag uppmanar alla att ta reda på riktiga fakta istället för att lyssna på rykten från folk som försöker förstöra för mig.
Mikaela aka Micah

Bell
Postat 2023-05-30 kl 14:59:38

Kan rekommendera att söka på Anders namn, inte ditt!
Nåväl, du har blandat ihop mig med någon som du verkar känna irl, för mig har du ingen koll på. Vi har aldrig pratat eller interagerat på något sätt och vi har mig veterligen aldrig träffats då du är några år yngre än mig. Jag känner inte heller dina vänner som jag tror du försöker antyda...? Vi bor inte ens i samma stad, län eller region.

Men outa mig gärna, är faktiskt intresserad av vem du förväxlar mig med.
(Anledningen till att jag har koll är för att jag följt den här sjuka berg och dalbanan under åren och för att offentlighetsprincipen existerar)

Svar: Jaså så nu ändrar du från att det var domar och olagligheter som vi hade gjort tillsammans och grejer till att vadå? söka på någons namn som kan ha domar från när jag inte ens känt denne person?
hjälp alltså snacka om att försöka göra allt för att smutstala och förstora upp saker som inte finns där.
jag behöver inte ha träffat dig eller etc för att veta vem du är?
jag vet hur man söker på en ip.

och för att vara äldre än mig, hur kan du vara så omogen "bell"
Mikaela aka MicahKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar